torsdag 15 september 2011

Klart & slut

Det känns som den här veckan varit en "göra-klart-vecka" och nu börjar jag känna mig ganska slut. Men det är också en skön känsla och när något tar slut innebär det ju en start på något annat! Tyvärr kan jag säga att inga stickprojekt har ingått i göra-klart-veckan...

                                                    Foto: gunillaofrasse.allas.se

Efter min sommarsemestern startar alltid en superintensiv jobbperiod som håller på till slutet av september ungf. Nu börjar jag känna mig klar med det mesta. Det är en sån härlig känsla att avsluta alla delar och känna sig klar och nöjd och lämna ifrån sig ett snyggt material, helst med lite marginal och inte i sista minuten. Nu har jag några småbitar som skall falla på plats under veckan som kommer. Men allt är under kontroll och jag har redan börjat varva ner lite. Sen kan jag pusta ut och förbereda mig inför en skön semestertripp i oktober. Det ser jag verkligen fram emot!!


Lite skönt "slut" i kroppen blev jag häromdan. Var på ett (av tre) prova-på-pass på Zumba. Det var dock inte så jobbigt som jag hade trott. Och ska jag vara ärlig så tyckte jag inte det var så himla fantastiskt otroligt jätteroligt som alla säger heller. Men det var en skön "skaka-loss-timme" för kroppen och visst var det kul! Men lite överreklamerat tycker jag nog att det var. Men jag skall gå två gånger till, så får vi se sen hur biten jag blir.


Och igår, ÄNTLIGEN, kom alla mina växter ner i jorden!! Började plantera för sisådär två veckor sen men sen kom storm och oväder och tjejhelg, och tiden räckte inte riktigt till. I veckan fylldes dessutom växtsamlingen på med nya sticklingar från en vän. Så jag har haft så dåligt samvete för de stackars buskar och plantor som stått under altanen och kurat. Nu håller jag tummarna för att allt klarar vintern!


Idag är sista dagen på min utlottning! Det är jätteroligt att så många hittat hit, det kommer att bli ett digert jobb med lottdragningen. Passa på och lägg en kommentar innan kl 24.00 om du inte gjort det redan!


Det skall bli kul att dra vinnarna och packa ihop garn & överraskningspaket. Det kommer inlägg om vinnarna innan helgen är slut!


4 kommentarer:

Rosenvante sa...

Har också fått en del surdegar klart och det är så skönt. Värre är det här hemma, blomlökar köpte jag i går, rosorn har jag inte hunnit titta på, två rum ska målas, mitt rum ska slutföras, jag har två sygrejer som ska göras och ja, säkert en massa till. Ja så är det ju resor som kommer lite mellan allt annat också. Men allt som blir klart är ju så skönt. Hoppas du kan koppla ner och njuta lite nu när det värsta är över. Så hoppas jag ju på turen i din dragning.
Ha nu en skön kväll

Bland nystan o papper sa...

Oj vilken skön tjejhelg ni haft, sånt värmer länge :)
Mja, är nog också lite skeptisk till Zumban. Men då är jag den som hellre tränar styrketräning, yoga eller ett gympapass.
Hoppas du får en skön helg!

Wivi sa...

Jag följer din blogg sedan en tid tillbaka men din utlottning har jag tydligen missat.
Hoppas på turen att vinna något av de fina garnerna.

Eva Hudin, Falkenberg sa...

Kul att du gillar mina katter. Ja, det där med att göra klart... Huvudet är så fullt med idéer att jag liksom inte har tid att göra klart innan jag börjar på något nytt. Jag läser att du jobbar med siffror och då måste man väl vara strukturerad. Det kanske är därför jag har svårt för dom där små krumelurerna. Ha en trevlig helg!