måndag 29 augusti 2011

Jag vill! Jag vill!


Mitt huvudet är så fullt av idéer! Jag kommer på nya saker jag vill göra HELA tiden!

Skall byta gardiner och lite annat pynt i sovrummet, och kom på att då vill jag ha en virkad filt i svart-grå-vita mormorsrutor eller liknande! Japp, så kul, en sån kan jag ju göra själv!

Undra om jag inte vill ha en virkad kudde i svart-grått till soffan också..
No, problemas, det fixar jag ju också till!

Gick i lite klädaffärer och kollade in höstkläder i helgen. Så mycket snygga ponchos och häftiga koftor! Såg en väldigt enkel men effektfull kofta stickad i flera stycken - en sån kan jag ju göra själv! Javisst! Och en poncho också, javisst!

Pust... men när skall jag få tid till detta då? Dom lär inte bli klara förrän lagom till våren!
I stickkorgen ligger en massa ofärdiga projekt. Men jag börjar ju glatt på en ny sjal istället!

Jag blir så trött på mig själv! Nej det blir jag egentligen inte. Vid den här årstiden är jag nog som mest kreativ, det bara sprutar idéer, inte bara inom handarbetsområdet, nejdå. Renoveringar och trädgårdsprojekt har jag också stora planer kring. Målar stolar i källaren för fullt, har två hyllor, ett bord och en kista på tur. Köpte en massa nya växter i söndags, som måste planteras - snarast!

Det jag blir trött och frustrerad över är att inte ha tiden till allt jag vill göra!
NU skulle jag vilja ha tre veckors semester till att bara göra färdigt alla projekt jag vill starta!

Antar att det är fler än jag som känner så här.?!

Samlade ihop ett gäng nystan, dessa skulle ju kunna bli en virkad filt av något slag!

I väntan på plantering står snabbväxande blodspirea och guldspirea som skall samsas  och fungera som lite insynskydd till vårt nya soldäck. En orange kaprifol och två blå alpklematis för halva priset kunde jag inte motstå. De skall få klättra uppför vindskydden på soldäckets sidor. Sen lite smått till en höstkruka för trappan...
... och två pelargoner för halva priset gick inte heller att låta bli...

Och skall jag nu hinna med en bråkdel av allt jag vill göra, så bör jag genast sluta blogga och sätta mig i soffan och sticka! God kväll! :-)

8 kommentarer:

Smålandsstickan sa...

Jag kan inte annat än instämma. Tiden räcker inte till på långa vägar...hmmmm

Bland nystan o papper sa...

Mmm, det där låter bekant. "Kan jag göra själv" Men det blir ju inte klart på studs, så ibland får man köpa färdigt också :) Så kan man njuta av lite och varje.
Jag stickade en poncho förra sommaren som var färdig lagom till hösten, blir bra att ta fram i år igen :)

Mia stickar sa...

Känner igen mig ochskulle behöva mer än tre veckors semester för att hinna! Köpte en trisslott i hopp om att det plötsligt skulle haända att jag fick tid att sticka med en inkomst på 50.000 i månaden men.....det sket sig! :)

Myggan sa...

Du är i alla fall inte ensam. Jag grävde förtvivlat efter stickmarkörer i min översvämmade UFO-gryta i går. Jag upprepar det som jag brukar säga, jobbet inkräktar för mycket på fritiden. =)
/Anna

nattugglan sa...

oj , precis sådär är det ju.. har en massa olika stick/vikr/ sy projekt..men inget blir gjort...Men snart har jag sjalen färdig..ja då skulle jag få ha bråttom med pippitröjan som skall va klar till i slutet på sept..Nu idag har jag 2 fulla väskor med äppel....lökar som väntar att planteras.. hittar inte spaden för jag måste förstora landet.. vet inte annars var jag skall sätta nå mera lökar..Puh.. jag blir trött bara att tänka på allt.. Nä nu skall jag sluta blogga o sticka en stund.. Ha en bra dag bland dina fina garner i korgen!!!

Julia sa...

När jag använt ett garnnystan ut gömmorna, så köper två nya. Blocket med idéer är fullklottrat och tiden räcker inte till!

skapa och inreda sa...

Här är en till som delar ditt bekymmer :)
Önskar fler timmar på dygnet :)

Marianne sa...

HaHa jag känner igen mig. Jag har flera projekt på gång som jag vill har klara och flera nya finns i tankarna. Sen kommer dottern och vill att jag stickar två tröjor och en poncho. Skulle också behöva semester.