lördag 17 september 2011

Och vinnarna är...

Nu har jag haft dragning i min utlottning! Det var jätteroligt att så många ville vara med och fira, nu har jag hittat många nya bloggar att besöka!

Med en liten baktanke skrev jag inte rubriken Utlottning, Tävling eller Give away på inlägget, för att se vilka som först kommenterade. Ville gärna att de som hittade till min blogg var andra stick- virk- och handarbetsintresserade. Och så verkar det också ha varit, visserligen sprids ju länkar med tidens gång och många deltagare har inte haft blogg utan bara angett sin mailadress, men jag tror kanske ändå att även dessa läsare hittat hit pga sina likasinnade intressen. Jag tycker faktiskt att det är lite tråkigt när man får en massa kommentarer från "proffstävlare" som jag kallar dem.

För att lottdragning och bloggläsning inte skulle bli ett jättejobb när utlottningen var slut, har jag haft ett block liggande bredvid datorn, och så fort jag haft tid, har jag skrivit ner datum och deltagare + ev. garnönskemål och sen läst era bloggar.


Igår var det bara att göra en extra koll så att antalet stämde och klippa till hederliga små lotter!
Och efter att ha rört runt ordentligt i fatet blundade jag och fiskade upp dessa;


Emma med bloggen Emmas dagar  -  får sjalgarnet Gignasco merinosilk

Maria med bloggen Pyssel och Knåp  -  får estniska garnet Any

Och Gunilla med bloggen Gunilla-Sytanten  -  får sockgarnet Regia

Grattis till er, kul att ni ville vara med mig och fira!
Mjuka paket kommer på posten inom kort!


Nu skall jag fortsätta att njuta av helgen, en av få som inte vi inte har någonting inbokat på - härligt!!

14 kommentarer:

Otaliga projekt sa...

Stort grattis till vinnarna, vilken rolig lördagsöverraskning.
Naturligtvis ett tack till dig som ordnade utlottningen.
Trevlig helg
Sarah

Maria sa...

Tack tack tack! Nu förgyllde du min lördag! Det var klurigt av dig med rubriken! Det tänkte jag inte på men du har så rätt. Det är ju roligare att lotta ut saker till likasinnade. Ha en härlig Lördag och jag ska se fram emot mitt mjuka paket!

Mia stickar sa...

Får grattulera vinnarna! Du var smart med rubriken, håller med dig, en del som är med har bara en blogg som heter tävlingsblogg så det är de enda de gör!

Wivi sa...

Grattis till vinnarna! Hoppas så småningom få se vad ni gjort av de fina garnerna.

nattugglan sa...

grattis till alla tre.. Ni får visa sen vad det blev av garnerna!!.. HA en bra lördag/söndag.... Jag tvättar fönster i köket.. roligt då det blir gjort.

Smycka sa...

Grattis till vinnarna! =o)

nattugglan sa...

oj skitt om dina blir fulla av salt..mina är fulla av flugskit.. har ju kohagen nästan under fönsret.. hahah.. Jag skulle inte heller ha tvättat ännu, men så skall jag há Tupperwareparty på månda o jag kan ju inte visa hur skitiga fönster jag hade...hihi..ha en bra dag!

Emmas dagar sa...

Tack o Tack!
Jag är så glad för att jag vunnit sjalgarnetL!
:-)

Mon jardin en ik sa...

Grattis till vinnaren! Njut av helgen. Här regnar det,det blir inte den planerade långpromenad längs havet för min del. Tyärr.
Anje

Soili sa...

Grattis till vinnarna.Var inte med på lotteriet men jag kan ju gratulera ändå :)Letade på nätet efter inspiration till en Annis sjal och hamnade här hos dej,här vill jag stanna länge,länge.Vilka härliga bilder och handarbeten du har här.Jag lagt in mej som följare.Kommer och hälsar på igen.Nu ska jag grabba tag i Zauberball garn och sätta igång med min Annis.Det ska bli en födelsedagspresent.Ha en skön fortsättning på helgen.

Tiger sa...

Grattis till de glada vinnarna! Och tack för att du firade på det här sättet! Jag har lagt till dig i min blogglista, så jag återkommer säkert...

Hösthälsningar
Elisabet

Skarvtjärns Greta sa...

Grattis till vinnarna

Iréne JB sa...

Grattis till er som vann.

Vild-rosen sa...

Stort grattis till vinnarna.
Trevlig blogg du har och mycket gemensamt har vi oxå både yrke och intressen. Lägger till mig som följare så jag hittar tillbaka.
Kram