fredag 6 september 2013

Blommor till kaffet!

Vissa dagar är sådär, andra är bättre och vissa är rent av fantastiska!
Efter en tröttande vecka som startade med halsont och mycket tankeverksamhet på jobbet har jag idag en ledig dag som startat så bra! Så den kan ju bara inte bli annat än fantastisk :-)

Först en timmes underbar morgon promenad längs havet. Packade sen snabbt ner kaffetermos, macka o en handduk, hoppade i baddräkt och cyklade ner till närmaste badplats.
Njöt sen av en uppfriskande liten simtur och frukost på klipporna!

Pigg och glad som en lärka cyklade jag hemåt vid 10-tiden och gjorde ett litet röj hemma. Och nu njuter jag igen - dricker 11-kaffe i sensommarsolen och virkar Afrikanska blommor! Hade en "gammal" hög liggande, virkade en ny hög på Stockholmståget för 2 veckor sen och gör nu några till så att resultatet kan bli en kudde! I eftermiddag blir det go´fika med några vänner, och sen får vi se hur kvällen slutar! :-)Och på altanen blommar det för fullt, Passionsblomma, Bägarranka, Nerium och Blyblomma mm!

Än är det sommar!

8 kommentarer:

nattugglan sa...

Så fina dina afrikasblommor blir..är det bomullsgarn? Och du har också mycket som blommar på verandan..jag har en bägarranka som har blommor o många knoppar... sen skall den ner i källaren o får hoppas den klarar vintern..ha de bra!

Otaliga projekt sa...

Det var friskt och frejdigt att bada!
Jag förstår att du är nöjd med din förmiddag, prickigt och fint bord och finafina AF. Gladfärger till max.

Blenda sa...

Visst har det varit helt underbart idag! Jag har visserligen jobbat, även om jag smet hem tidigare, men vi har tillbringat kvällen i solen på altanen, och det är 24 grader och härligt! Jag blir lycklig av'et!

Ha en bra helg! /Blenda

Christel Wijk sa...

Jättefina virkade african flower. Så många fantastiskt fina bilder du har på din blogg. Din tutti frutti sjal är också ljuvlig, vilket färgval.

Anonym sa...

En sån härlig dag! Ger energi till kommande dagar tror ochhoppas jag. Jag badade fötterna i helgen, det fick räcka för min del :)

Mon jardin en ik sa...

Så härligt att man kan starta dagen så bra. Då går allt så mycket lättare. Hopas du får många såna dagar till.
Anje

frisky frog sa...

Tack för kommentaren! Supersoft är väl värt att testa. Jag är redan inne på min tredje tröja i det. =)

Tina sa...

Tack för din kommentar! På något vis råkade den raderas, så den syns inte på min blogg.