onsdag 11 april 2012

Uppstickat och uppstickare

Nu har jag stickat upp garnet till min väst till sista millimetern. Det kvarstår bara ca 1 m av Eco-bomullen. Adelés mohair/Fluffy nubs räckte precis till sista raderna och som kant runt ärmhålen.
Ev. skall jag pimpa till framkanterna på något sätt. Men annars ligger nu min Fluffy nubs-väst och väntar på en fotosession. Synd jag glömde bort att fota nu i påskhelgen när dottern, som är duktig fotograf, var hemma. Inlägg kommer när jag "fått ihop" det!Gick igenom min garnsamling igår. Det var nästan exakt 1 år sen jag senast gick igenom min excel-databas som jag lagt in mina garner i. Gillar ju det här med statistik och sånt :-) Min lilla statistik visade att jag gjort av med ca 7,5 kg garn på ett år. En del har blivit uppstickat och något har jag sålt på Tradera. Nästan alla inköp under året har stickats upp. Jag har motstått frestelsen att köpa "hyll-värmar-garner". Summa summarum har garnlagret bara ökat med ca 4 hg.Avslutar med ett foto på mina roliga uppstickare i tulpanvasen. Det är charmigt med blandade tulpaner. Om det är charmigt att dom växer helt olika är jag inte lika säker på... :-)
Nu skall jag bädda ner mig i soffan. Halsen raspar så jag kurerar med Kan Jang. Orkar inte ta tag i någon stickning, men jag drömmer om nya stickningar!

Ha en bra kväll!

6 kommentarer:

Cecilia sa...

Härligt med tulpaner!

Kan Jang är inte gott men det hjälper verkligen, krya på dig!

Rosenvante sa...

Västen ser så fin ut och det ska bli kul att få en hel bild på den sen.
Mina sista tulpaner bara nickade, kanske gillade de inte att bli blandade med påskliljorna, vad vet jag.
Krya på dig nu.

Otaliga projekt sa...

Endast fyra hg plus. Det är bug och bock och hatten av på det.

Mia stickar sa...

jag gillar iochför sig statistik och excell men jag vet att efter ett tag så ska jag skriva in sen och sen glömmer jag.... hatten av för att du både fyller i statistiken och bara 4 hg plus! Vätar med spänning på att få se västen!

Blenda sa...

Krya på dig!

Gunilla sa...

Grattis till välplanerade garninköp och till den färdiga västen! Jag gillar också väst - mycket praktiskt plagg. Och din ser jättesnygg ut. Hoppas det stannar vi lite halsont! Ha en trevlig helg!