fredag 23 mars 2012

Jag kunde inte låta bli!

Nej, jag har inte startat någon ny stickning, även om det kliar i fingrarna. Men när man får en ljuvlig vårvärme på sin lediga dag och termometern visar 25 grader i solen och både humlor och bin surrar runt en - då måste jag få sticka ner händerna i rabatten och få lite jord under naglarna!


Jag vet, man skall inte gräva i jorden så här tidigt, då "släpper man ut värmen". Men döda kvistar och ogräs kan man ju plocka bort och snygga till lite. Sen kröp jag runt på alla fyra och försökte fota humlor och bin som var som tokiga runt mina krokusar!


Fika och stickning på altanen har det blivit såklart, t o m de vinterbleka benen fick titta fram lite. Tror inte jag bländade nån, grannen var inte hemma :-) Så härligt, jag njuter av varje sekund!! Vet ju att snart kommer det kyligt vårväder igen, så det gäller att passa på!

Nu har jag ätit en riktig vitaminbombs-lunch, broccoli- och spenatsoppa med ägghalvor och grovt knäckebröd till. Nu skall jag ut igen, ta en kopp kaffe och sen plantera en kruka full med gula penséer!


Ha det gott!! Och glöm inte njuta!!

7 kommentarer:

Annelis hantverk sa...

Underbart med vårblommor och värmen som börjar komma!
Må gott!

Skarvtjärns Greta sa...

fantastiskt. Det blir nog vår här också snart

Rosenvante sa...

Oj det där lät verkligen härligt. Här har också varit väldigt varmt men några humlor eller bin har jag inte sett bara en mygga som jag smällde idag. Inte har lökarna kommit så långt heller men vi ligger väl lite efter er. Pass på o njut du medans du kan. Kram

Blenda sa...

Låter som en härlig dag! Hoppas din helg blir lika bra!

/Blenda

Sunna sa...

åh så underbara vårbilder, penseer är verkligen vår, njut bara njut

Pärlmudden sa...

åh, vilka härliga bilder! Passa på tt njuta1
kram o trevlig helg

Garntrollet sa...

Underbara foton! Jag såg årets första humla idag och fem nässelfjärilar. Det känns som om naturen vaknar.

Hoppas att vädret håller i sig över påsk. Ha det bra. Vilken snygg sjal du stickat (inläggen nedanför detta). Supersnygg... nu blev jag allt sugen på att härmas. Räckte 1 nystan till en sjal?