fredag 3 juni 2011

Trötter...

Långhelg och kanonväder!!

Vad gör vi då, åker ut med båten?!

Nej vi flyttar - och flyttstädar!!


Ja, det är inte vi som flyttar, utan dottern som byter lägenhet. Och självklart ställer mor och far upp och hjälper till, och bistår med bil med dragkrok +  släpkärra. Från 19 kvm och 2:a våningen till 39 kvm på 3:dje våning, utan hiss, någon kilometer bort. Termometern darrade mellan 26 - 27 grader och vi svettades!!

Men vi lyckades tömma det mesta och städa nästan hela lägenheten, så vi kände oss nöjda när vi for hem, svettiga och klibbiga och med trötta kroppar. När vi kom hem damp vi rakt ner i varsin stol på balkongen och njöt av det sista av dagens sol. Det blir en sväng imorgon också, bl a skall vi frakta en soffa till lägenheten, men det blir inte lika hektiskt.

SEN skall vi njuta av resterande lediga dagar!  Hoppas vädret fortsätter vara fint!


Och hoppas jag hittar ett passande mönster till projekt sommartröja i Noro Furin-garnet, jag har provstickat lite och är supersugen på att börja sticka i det. Provstickning med stickor nr 8, blir nog perfekt, vill ha det glest stickat!

Nu är jag så trött så jag ser gröna elefanter  - hög tid att krypa till sängs!!

Ha en fortsatt härlig helg!!

3 kommentarer:

Sunna sa...

klart man ställer upp för de små raringarna, vad jag inte kan begripa är att det alltid måste vara så många trappor

Blenda sa...

Skönt när det är klart, själv hjälpte jag lillasyster förra helgen, och hon flyttade från en lägenhet på tredje våningen utan hiss, till tredje våningen i ett annat hus utan hiss... Det var först framåt torsdag-fredag som jag kunde gå ordentligt i trappan här hemma, jösses vilken pärs! :-)

Det bästa med att hjälpa andra att flytta är dock att sen kan man åka hem till sig själv, ta en dusch och sätta sig i soffan med fötterna i högläge. Så är det ju inte för den som flyttar, där har ju arbetet bara börjat!

Hoppas ni haft en skön fortsatt helg, det har vi!

nattugglan sa...

HEJ hittade dej då jag göoglade på boken Virka Vackert...o visst finns det mycke fint i den..nu har jag pippi på grytlapparna ur den boken.. Du hade fin blogg..så nu ska jag kika vidare.. du är välkommen att kika in på min oxå.. ha en trevlig fortsättning på dagen som är snart slut.