torsdag 9 september 2010

Packat o klart!

Nu sticker jag igen!
Bara för en helg, men inte vilken helg som helst.
En av årets mest efterlängtade - tjejhelgen!Från fredag morgon till söndag eftermiddag skall vi, ett underbart tjejgäng prata, skratta, dricka vin, laga mat, dricka vin, äta god mat, skratta, göra roliga saker, prata, skratta, prata... En helg man lever länge på!
I övrigt går det mesta i 180 knyck just nu, så jag försöker hushålla med tid och kraft. Bara fokusera på det som måste göras och det som jag vill göra för att få ro och ny kraft.

Jag har bojkottat tidstjuven, datorn den senaste tiden. Den ägnas minimalt med tid. Bara en enda kommentar har jag skrivit i veckan, och det hos Bohusstickan. Ville gärna tacka henne för kloka ord. Men jag tittar in på era bloggar då och då, även om det inte "syns".

Tids nog kan jag vara hur slapp och lat som helst och surfa och blogga hur mycket jag vill. Så är det bara, ibland är det hektiskt, men det kommer alltid lugnare stunder igen. Och nu skall jag snart krypa ner i sängen så jag kan hoppa upp pigg och glad inför tjejhelgen! Och vart jag ska, det vet jag inte. Resmålet är hemligt, hur spännande och kul som helst!!

6 kommentarer:

Sunna sa...

Hoppas du får en riktig batteriladdarhelg

Sunna sa...

Hoppas du får en riktig batteriladdarhelg

Mia stickar sa...

Så kul det låter!

Veronica sa...

En hemlig resa, va kul det lät =)
Hoppas ni får trevligt.

Samtal från min trädgård sa...

Hoppas att du har haft en härlig helg!

teresa sa...

Låter roligare än roligast!