söndag 25 april 2010

Härliga stunder!

Nu har jag varit ute på en längre bilresa igen (väldans vad hon far runt ;-) och dessa stunder är utmärkta stickstunder. Så på en t/r upp genom norra Bohuslän hann jag börja på en Zetorsjal i mitt supermjuka oranga Tropik-garn. Rolig och ganska lätt stickning.


Har också varit och hälsat på dottern och "gjort stan" hos henne. Självklart blev det ett garnaffärsbesök, och självklart gick jag inte därifrån tomhänt. Hade turen att hitta ett nystan Drops Delight till i exakt samma färgbad som jag använder i Citron-sjalen. Och sen blev det två nystan till, kunde inte motstå de röd-oranga färgerna! (Garnet nere till högern är ett Fame-trend, tidigare inköp.)


Söta korgar hittade jag som passade utmärkt att ha garn i! Några av mina
fingarner får numera pryda hyllorna i en bokhylla.

Efter shoppingen blev det ett låååångt mysigt cafébesök ute i vårsolen!

Det har varit en händelserik och rolig vecka, jag tar inte upp alla privata händelser. Men en rolig sak är att jag hunnit ha lite "tomteverkstad". Skall inte avslöja så mycket än, men jag kan säga så mycket som att det är Pif-presenter på gång. Skall fixa lite till, men min plan är att ha paket färdiga innan nästa helg.


Äntligen, som vanligt är jag alltid ute i sista minuten, men men... den som väntar på något gott... Tänk vad fort ett år år!!

P.s. Tack snälla Rosenvante för awarden - jag återkommer till den och sju sanningar i ett separat inlägg.

8 kommentarer:

Rosenvante sa...

Oj, vad jag funderade över vad som du var sen med. Klickade vidare och fick svaret. Det inlägget missade jag ju totalt, typiskt. Men som sagt du har några dagar på dig.
Den sjalen är jättefin. Passa dig nu bara så inte fin garnern blir liggande som prynad där i hyllan. Jag har lite problem med mina, fingrar på dem och lägger ner dem igen. Varför är man så fånig??

Lisas garnkorg sa...

Superläckert med den oranga sjalen! Hur många nystan tror du kommer att gå åt och vilka stickor använder du?

Mia stickar sa...

Du verkar ha haft en förträfflig resa! Jättefina korgar!

Eva S sa...

Fin sjal du stickar och mycket fina garner har du också.

Du har så rätt, visst är det en nerium som blommar i mitt vardagsrum.

Anette sa...

Vilka fina korgar. Dom passar ju verkligen i en bokhylla tillsammans med böcker.

Malin sa...

Måste få säga att din rosa "bubbelgum"sjal blev jätteläcker. Sjalen du börjat med i orange färg ser också ut att bli väldigt fin.

The Willow Fairy sa...

jag såg precis att du fått rewarden av Rosenvante samtidigt med mig, men jag vill också lämna den vidare till dig, fast du behöver inte skriva 14 saker...

The Willow Fairy sa...

Var hittar man så fina korgar. Jag är på jakt efter trevliga korgar att ha ull i för kardning och färdigkardat som ska spinnas.

Bilresor är bra - i alla fall de längre. min sambo gillar inte att jag stickar - det är farligt tycker han - så på vanliga kortare turer som till mataffären så stickar jag inte, men ska vi sitta mer än 30 minuter i bilen då har jag förhandlat (gnällt) mig fram till tillfälligt sticktillstånd...