lördag 13 oktober 2012

Tack, snälla...

...för era goa kommentarer i förra inlägget och att ni tyckte lite synd om mig! Då känns allting genast bättre!
Jag fortsätter med min "tranbärskur" och jag har inte behövt gå till doktorn. Det känns inte 100% ok än, men efter helgen skall nog allt vara bra!

Igår var det strålande höstväder ute, och jag var bara tvungen att gå ut en liten sväng. Väl påpaltad med dubbla byxor, dubbla sockar och mina kära vinterkängor på, tog jag en långsam promenad och njöt av den klara krispiga luften och solen som strålade. Ångrade att jag inte tog kameran med, allt är så vacker nu på hösten! Den här krukan på altanen plåtade jag med mobilen!


En härligt halvskräpig blandning av höstlöv och långa rankorna från klockrankan som har trillat ner med sina numera bleka blommor. Och mitt i allt står krukan med jordgubbsplantor, och där bland ogräs och gulnande blad hänger några fina röda små jordgubbar!!

Ha en fortsatt skön helg!

6 kommentarer:

Mon jardin en ik sa...

Vad bra att du mår bättre.Små jordgubbar så här års är inte dummt fast dem smakar väl inte sommar längre.
Ha en fin helg.
Anje

Maritas Maskor sa...

Hoppas verkligen att du snart blir bra från det där eländet! Periodvis har jag också haft fruktansvärda urinvägsinfektioner och det är ett sant h-vete...
Apropå nåt roligare... :) Hur har du gjort de fina kopparna och prickarna på din fräsiga basker?
Det är så himla snyggt, så man kanske kan ta efter...?
Kram och krya på dig!!

Cecilia sa...

Fantastiskt hur jordgubbarna bryter färgskalan i fotot som ju förövrigt är helt i höstens nyanser! Jätteläckert! Släpp inte tranbären för snabbt, bara, trappa ned kuren lååångsamt!

Torprosen sa...

Åh,din stackare, urinvägsinfektion som är så jobbigt! Vad fin din mössa blev!!Vill ha!!Får nog skaffa mig ett häfte av "Koftan"!Ha det så gott!Kram Torprosen

Sunna sa...

Hoppas du mår bättre, uvi är inget kul, det var en bra investering du gjort i nystmaskinen, när jag köpte min var det så roligt att jag tom sorterade alla restgarner och nystade dom..

Ulricha sa...

Jisse vilket fint foto, färgerna var supersnygga!

Krya på dig! Urinvägsinfektion är horribelt. Så det funkar med tranbärsjuice? Jag trodde att det mest hjälpte i förebyggande syfte...