söndag 29 juli 2012

The Boss

Det var magiskt!!

Går inte riktigt att beskriva. Att stå där omringad av 66.560 människor i lycklig extas! Jag dansade igenom en helt fantastiskt 3,45 timmes lång konsert med en man som gav allt!! Utan paus!


                                                                              Foto: Aftonbladet
En berg- och dalbana av känslor genom hela kvällen. Jubel, sång, och lycka blandades med allvar, tårar och känslosamma stunder. Nån gång efter halv tre inatt kröp jag till sängs med trötta fötter och plågad rygg och somnade gott med en Springsteen-låt i huvudet, och vaknade glad med en annan låt på läpparna. 

Förr var det cigarettändare, nu är det mobiltelefoner :-)    Foto: G-P
Och skyfallet i Göteborg som alla tidningar skriver om... tja.. ett helt vanligt störtregn i samband med åska skulle jag vilja säga. Varför det blir översvämningar och taken rasar in i Gbg varje gång det regnar kan man undra över... Då satt vi på Restaurang Frågetecknet och åt inför konserten, ute! Vi fick knö ihop oss under parasollet och äta de sista resterna stående, men humöret var fortfarande på topp! Som plåster på såren fixade sen restaurangen fram ett bord inne, trots att det var fullbokat, och bjöd på efterrätt och kaffe! Det här är vår "konsert-restaurang" nr 1, mycket pga av den supertrevliga personalen!

Och när regnet sen lugnade sig promenerade vi raskt bort till Ullevi. Kanske tack vare regnet kunde vi gå in på arenan ganska sent och kom långt fram till en bra plats på planen. Att det regnade medan vi väntade på Bruce var det ingen som märkte. När han sen klev in på scenen var regnet borta och han sjöng "Who stop the rain" och jublet var enormt!!


                                               Foto: mitt eget med min dåliga mobilkamera
Idag är det stora samtalsämnet BRUCE SPINGSTEENS konsert, såklart! Dottern är hemma och var också med på konserten. Så idag pratar vi bara Bruce och häckar nog i soffan framför OS-sändningarna resten av dagen! :-)

7 kommentarer:

Smycka sa...

Var på en konsert för många årsen med honom och den var jättebra! Önskar att jag var med. *avis* =o)

Rosenvante sa...

Åh vilken kväll det måste varit. En sådan man kan suga på länge, länge.

Veronica sa...

Va roligt att det var en bra konsert. Vi fick faktiskt våra biljetter sålda men det var synd att vi inte kunde komma iväg själva och vara med på konserten. Men vi gick sist han var i Stockholm så man ska väl inte gnälla ;)

skapa och inreda sa...

Vilken lycka att få se Bossen live!

Sunna sa...

Åhh så underbart det låter, helt magiskt

Pixi sa...

Ja det låter helt underbart !Vilken artist !!=)

Eva S sa...

Låter som om du var helnöjd med den dagen. Var också i Gbg den helgen, inte på konsert men hos nära och kära. Vi blev rejält våta då vi fick gå hem pga stopp i spårvagnstrafiken.