onsdag 9 maj 2012

Helt oväntat...

... låg det en Stickmagasinet på köksbordet när jag kom hem idag!
Men nä, det var inte maken som varit såå omtänksam, att han gått och köpt en sticktidning till mig.
Efter lite fundering kom jag på att jag hade ju faktiskt tackat ja till något erbjudande om 3 tidningar, men det var flera månader sen. Jag tänkte att det där erbjudandet försvann nog ut i cyberrymden eller så tryckte jag aldrig på knappen, för det kom aldrig någon bekräftelse av något slag. Men nu kom det till slut en tidning, och det piggar ju upp!


Och just nu är jag så himla sticksugen!! Jag har inte stickat på ca 3 veckor nu, men jag har inte känt nån större abstinens innan, jag har haft så mycket annat att göra. Känner mig väldigt sugen på att provsticka lite och se hur axeln reagerar, den har blivit mycket bättre. Och självklart är jag sugen på någon ny rolig stickning, testa på något gammalt ufo känns inte så inspirerande :-)
Det som känns konstigt är ju att sitta i soffan och bara titta och inte gör något annat samtidigt. Men det har ju varit mycket hockey på tv och det gillar jag. Fort och snabbt går det och man måste faktiskt titta hela tiden om man skall hänga med, det är inte någon ultimat "stickidrott" precis.

Nu skall jag inte skriva för mycket om min onda axel, jag gillar inte att prata sjukdomar egentligen.
Det var väldigt roligt att höra att flera av er gillar att läsa mina långa inlägg. Så glad jag blev! Jag har alltid fullt sjå att försöka hålla mig kort, jag får ofta redigera mig själv!

Nu är det snart dags för lite ishockey igen, men innan dess skall jag frossa i garn- och stickinspiration från era bloggar och lite garnbutiker på nätet! Och så har jag ju en ny sticktidning att bläddra i!


Och... ja, just det... jag skulle ju stryka lite också... jag börjar med de nya sovrumsgardinerna, sen har jag nog inte tid med mer ;-))

Ha en go´kväll!

3 kommentarer:

Maria sa...

Vilken glad överraskning! Jag fick en interweave knits i brevlådan idag. Sådana eftermiddadar är extra bra! Jag gillar också dina långa inlägg. Det dumma är att du har ställt in din blogg på att bara visa början på inlägget i Google reader så man måste klicka och öppna. Ha en fin kväll!

Rosenvante sa...

Jag har också fått den idag och jag måste erkänna att jag inte ens öppnat den ännu. Så jag har mitt gottiga kvar jag. Hockey här också snart.

Mon jardin en ik sa...

Härligt med en ny tidning som man inte väntar sig.Hoppas den inspirerade dig.Ett nytt arbete är alltid kul. Var försiktig med axeln.Både gubben och jag har problem med dem och det tar tid innan det blir bra.
Anje