torsdag 16 februari 2012

Moroten!

När jag har det som värst runt mig behöver jag sätta upp en "morot" och belöning till mig själv, så jag har något att se fram emot! Och när det var som mest hektiskt på jobbet och flexsaldot bara växte, bestämde jag mig för att när bokslutet är över skall jag ta ut lite ledighet och göra något roligt.

Nu har jag börjat "del-fira" lite, äta upp en del av min morot så att säga :-)

I fredags unnade jag mig lyxen att bli ompysslad och få håret klippt, färgat och slingat på "dyraste stället i stan". Efter 2,5 timme med bl a huvudmassage så jag nästan somnade, gick jag därifrån fattigare men avslappnad, nöjd och glad och kände mig som en ny människa!! Det var första bettet på moroten!

I måndags på jobbet, bestämde jag mig för att om det mesta jag planerat blir gjort och läget känns under kontroll på onsdag, skall jag vara ledig torsdag-fredag och försöka att bara göra roliga saker. Nästa morotsbett är alltså påbörjat! Idag skall jag måla möbler! Sen skall jag läsa ikapp alla era bloggar, jag har missat massor! Jag skall inte skriva så mycket mer om min randiga sjal, det börjar bli tjatigt. Men jag kan säga att jag löpt upp igen och börjat sticka om kanten för femtioelfte gången. Krullar den sig nu, vette sjutton vad jag gör!!! Sticka skall jag göra såklart!

Men det blir inga sjalbilder idag, det blir vinterbilder istället. Det har jag inte haft mycket av i mina inlägg denna vinter. Idag snöar det ute, men i helgen var det strålande väder och trots kyla och is kan man ana lite vår i solens strålar. Och visst finns det lite aningar om en sommar i några av dessa bilder ;-)

För några tar badsäsongen aldrig slut
Och sista bettet på min morot tar jag i mitten på mars när revisorerna granskat och sagt sitt! Vad jag skall hitta på då har jag inte bestämt än.

Men nu, dags att hoppa i målarkläderna och greppa penseln.

Ha en bra dag!

6 kommentarer:

teresa sa...

Så smart du tänker! Morötter och/eller återhämtning är ju så viktigt, då orkar man mycket.
Underbara bilder. Sommaren är en stor 'morot' att längta till :). Lycka till!

Otaliga projekt sa...

Rätt tänkt! Man måste unna sig, och det behöver inte alltid vara långt bort, stort eller apdyrt.

Mia stickar sa...

Visst behöver man morötter! Morötter är nyttigt sägs det!

Pysselfarmor sa...

Morötter är gott juh!

Och dig har jag hälsat på tidigare...den fina mössan och annat vackert...kul att du vill vara med på min utlottning.

Annika sa...

Vilka vackra bilder!

Blenda sa...

Härligt med välförtjänt ledighet! Själv ska jag ta en ledig dag på måndag, ska umgås lite med mina töser, yngsta har ju sportlov nu och den stora kommer hem imorgon efter en dryg vecka i Stockholm.

Jag gillar bilden på badstegen! Fast jag skulle aldrig få för mig att hoppa i så där... :-)

Ha det gott/Blenda