tisdag 24 januari 2012

Tänk att...

... den kom tills slut, vintern alltså! Trodde när snön vräkte ner i lördags att den smälter nog snart, men faktiskt låg den kvar och sen kom frosten. I morse var det nästan 10 minus så jag fick palta på mig ordentligt när jag promenerade till jobbet.
Har varit ute på soliga promenader på lunchrasten både igår och idag, och det är otroligt vad lite sol och vacker natur kan pigga upp; spegelblankt hav med en tunn iskorpa på, vita fina klippor, knaster och glimmande iskristaller på bryggorna och lite härligt takdropp från en röd sjöbodsvägg i söderläge!


I söndags hann jag ut en liten sväng med kameran innan solen mattades, men det var lite väl mycket motljus för att få bra bilder. Och detta är tyvärr inte utsikten från mitt hem... Men visst är det vackert!

Tack för era kommentarer om mammas mössa, hon blev så himla nöjd med den!!
Medan jag laddar för ny stickning smiter jag emellan med en snabbvirkad beställning.


Det är en "rolighetsgrej" som virkas i Järbos tjocka acrylgarn Molly, kravet var billigt och en viss blå färg och då föll valet på detta supermjuka garn. Jag håller er lite på halster och återkommer med färdigt projekt, om jag fattat beställaren rätt har det något att göra med en tecknat serie ;-)

Själv börjar jag se ljuset i tunneln, alltså slutet på den kämpiga bokslutstiden. Sen kan man pusta en liten stund innan revisorerna har sagt sitt, och efter det kan man fira! Funderar på att unna mig ett par lediga dagar och bara vara, eller ännu hellre hitta en restresa och sticka till solen, när allt är klart!!

6 kommentarer:

Mon jardin en ik sa...

Det är väl ändå skönt att få lite riktig vinter med snö och kyla. Din bild är underbar. Härlig blå färg. Blir det en till mössa?
Anje

Otaliga projekt sa...

Åh vilken härlig bild. Det är klart att du ska unna dig nåt när allt är klart med alla bokslut. Självklart säger jag!!

Rosenvante sa...

Härlig bild. Vi fick snö idag men inte lika kallt.
Har börjat på bokslut nr 2, men jag har lugna gatan just nu, tar det lite som det kommer, chefen åkte nämligen till Peru i måndags och kommer inte tillbaka förren 10 februari, men då blir det åka av antar jag.
Kan det vara lilla my du menar kanske.

Eva S sa...

Visst kom den. Å så fin bild du fick till där. Här har det bara varit grått i dag.

Sunna sa...

jag gillar faktiskt vintern och den här härliga luften , önskar att man hade den utsikten hemifrån som du visade, fin bild

Hedvig sa...

Jag älskar vintern och är så glad att den äntligen är här.

Och mammas mössa blev verkligen uttjusig! :)