torsdag 4 augusti 2011

Livsnjutare

Trots några dagars arbete och stukad fot (Tack för era goa kommentarer om den!) har jag tillbringat de flesta lediga timmar på havet, eller rättare sagt i havet. Det har ju varit helt ljuvligt hela veckan, med 23 grader i vattnet kan inte ens värsta badkrukan motstå att hoppa i, och man vill ju inte gå upp igen! När det är så varmt i vattnet flyr också brännmaneterna ut och ner till kallare vatten, så man kan lugnt simma omkring och bara njuta!!!


Och njuter, det är vad jag gör just nu! På jobbet har jag njutit av lugnet och att kunna arbeta i sin egna takt, trevliga samtal på rasterna med de få som jobbar och sedan kunna flexa ut tidigare och bara åka direkt ut på havet. Njuter av de stilla varma kvällarna och kommer inte hem förrän det är läggdags


Gräsmattan börjar anta formen av en sommaräng och dammråttorna samlar sig till stormöte i hörnen, men skit samma!! Alla de där tråkiga vardagssysslorna kan man göra sen när vardagen tar vid och vädret blir sämre. Nu går jag på semesterperiod nr två och vad vi gör eller var vi hamnar får humör, väder och vind avgöra!

Nu häller jag upp ett glas rosévin mitt på blanka torsdagseftermiddagen och fortsätter njuta!

Skål och njut av sommaren allihop!

7 kommentarer:

Bland nystan o papper sa...

Ja visst är det underbart att kunna njuta av hav och skönt väder. Passa på!
Har varit ledig idag så jag har också varit vid/i havet och bara varit, så skönt.
Hoppas din fot snart blir bättre! Önskar er en skön semester :)

Mia stickar sa...

Så skönt att du kan skita i råttornas stormöte och njuta! Hoppas fopten blir bättre så du får en helt fantastisk andra period!

Rosenvante sa...

Men vad har du åkt ut för? Hoppas verkligen att foten är bättre, men stöd försiktigt på den så det läker snabbare. Såg att du också hade namnlappar nu, visst är det kul med egna. Jag satte igår o sydde in i barnbarnens grejer som jag gjort.
Trist att du inte gillade din kofta, det var ju den som jag hade i huvudet när jag gjorde min. Blev ju så förtjust i den när du visade den för några år sedan. Men jag hade lång sträcka tills jag kom till skott.
Ha nu en skön semester igen och hoppa försiktigt.
Kram

Sunna sa...

så kloka ord, visst ska ví njuta, städar gör vi i höst, tack för din fina kommentar hos mig

Marianne sa...

Vad skönt det låter med en till semesterperiod, ha det så gott och hoppas foten blir bättre snar.

Pärlmudden sa...

Sitter här i regnet och försöker läsa ikapp alla bloggar... Har inte blivit så mycket bloggläsande eller bloggande under semestern, men imorgon blir det vardag igen...
Hoppas din fot blir bra kvickt!
Jag har lyckats bara 3 gånger, alla gångerna i vättern och under senaste veckan... Det var drygt 20 grader, men jag min fegis hade gärna haft det varmare, ska nog hålla mig till badkar egentlign. ;)
Ha det gott!
Och kommer du uppåt nån gång, så hör av dig!
Kram

Fiffiga Systrar sa...

Vilka underbara sommarbilder!! Passar superbra att kika på en dag som denna då regnet fullkomligt vräker ner! Puh!!

Kram Elin + Emelie = Fiffiga Systrar