lördag 14 maj 2011

I väntan på...

...resultatet i Eurovision Song Contest.Nån mer än jag som blev alldeles rörd och tårögd när Finland och Paradise Oscar inledde tävlingen med sin fina låt?!

Ju fler gånger jag hört Bosnien-Herzegovinas "gungiga" låt med farbror Dino, desto mer gillar jag den!

Maken tror dom hoppande tandborstarna från Irland blir farliga, jag tycker dom är hysteriska.

Vi får väl vara patriotiska och heja på Sverige, bland top-tio tror jag i allafall Eric Saade hamnar, just nu ligger vi 2:a, heja på! Hoppsan, vi ligger visst 1:a  just nu!!

Skall bli kul att se hur detta slutar. Jag skall sluta detta inlägg innan röstningen är slut. Det får bli ett p.s sen om "rätt" låt vann!

Idag har jag flyttat växter i trädgården igen. Så det passade faktiskt bra att det började regna fram på kvällskvisten. Snabbt som ögat sprang jag och maken ut och gödslade gräsmattan också, sen var riktigt mysigt att få glida ner i soffan, äta gott och tända ljus medan regnet öste ner utanför.


P.S 00:48  Visst vann rätt låt, en av mina favoriter Azerbajdzjan! Och heja Eric, en hedrande 3:de plats - snopet att sista landet (var det Lettland?) inte gav oss oss poäng och fixade så Italien knep 2:a platsen mitt framför näsan på oss! Nåja, hög tid att krypa till kojs. Godnatt!

3 kommentarer:

Rosenvante sa...

En röst gav jag och den gick just till Azerbajdzjan.
Tyckte faktiskt att det var ganska många bra låtar i år och att det gick så bra för sverige, det var kul.

Mia stickar sa...

Har inte sett melodifestivalen, för trött orkade inte! Men kul att det gick bra för sverige!

Sunna sa...

tycker eric gjorde ett toppenjobb, för en gångs skull tyckte jag det var en bra melodifestival