söndag 23 januari 2011

Snart får stickningen konkurrens...

Jag håller på att välja systemkamera. Har haft två lånekameror och tre objektiv hemma över helgen och fotat som en galning. Och hjälp så kul det är!

Stickningen lär få lite konkurrens ett tag framöver. Visserligen kan jag ju förmodligen fota mina stickningar bättre, men jag kan ju inte påstå att stickningar är de ultimata fotomotiven ;-) Föredrar naturens alla skiftande motiv!

De stunder jag inte fotat, typ efter kl 22 på kvällen har jag stickat på halskragen i supermjuka garnet Puno. Har snart avverkat första nystanet. Blir nog perfekt med två nystan, jag vill att den skall vara stor!
Nu är detta inget nytt intresse, jag älskar att fota. Kameran är med mig för det mesta. Men jag har känt att jag ”vuxit ur” min gamla kamera lite och att jag var mogen för ny systemkamera. Så nu är frågan;
 En sån här eller... ...en sån här......och vilken/vilka objektiv…

Jag är ganska så säker på vad jag vill ha. Så nu handlar det lite om vilken pris de olika paketen hamnar på, inte helt oväsentligt! Ni lär få se i ett senare inlägg vad det blev!


Ett litet fotoexperiment - fallna tulpanblomblad
6 kommentarer:

Call design sa...

Vilka härliga beslut du står inför, skulle inte kunna leva utan min systemkamera. Det är kul att fotografera!
Lycka till!

Rosenvante sa...

Bra val vad du än väljer. Har en Canon 1000d och är supernöjd. Claudia som går media sa att hennes lärare sa att det var en bra kamera att börja med och det kan jag bara intyga.
Du kommer att få så mycket glädje av den framöver.

Mia stickar sa...

PÅ vad jag skulle vilja ha en systemkamera! Hoppas du blir nöjd och kommer att få superkul med den!

Blenda sa...

Bilden på tulpanbladen är underbar! Själv önskade jag mig, och fick, en begagnad systemkamera när jag fyllde år, så jag funderar på att kanske gå en kurs om jag kan få ihop tiden...

Min lilla dotter köpte sig en ny kamera (maken köpte hennes gamla till mig), hon köpte en EOS 60D som hon är väldigt nöjd med än så länge. Hon fick ett bra paketpris på Cyberphoto inkl en hyfsad blixt.

Ha det gott/Blenda

Sunna sa...

grattis till ett beslut att köpa en bättre kamera, jag bara älskar min, något jag upptäckte ganska omgående är att man ska inte snåla på objektivet, jag köpte ett standard från början men har redan bytt efter ett halvår med kameran Lycka till

Siv sa...

Lycka till med dina beslut om kamera. Jag tränar vidare med min kompaktkamera! Men kanske en dag, jag tar steget till något mer avanserat? Halskragen ser ljuvlig ut!