söndag 15 augusti 2010

Underbart igen!!

Behöver jag säga mer...?!

Stickning på södra Dyröns klippor. Hakefjorden och Marstrand i bakgrunden.

Kan man ha det bättre?!

En ny rolig stickning och härligt garn, på en klippa vid havet i solen!!
Ni som har tröttnat på mina hyllningar om båtlivet, havet och Västkusten får sluta läsa nu och återkomma fram till hösten ;-))

En ganska seg vecka med dålig sömn avslutades med ännu en helg i båten. Jag var ledig på fredag och kunde ta mej en sovmorgon och en välbehövlig slowstart på dagen. Har börjat sticka på den här Dropskoftan, men skall göra en kortare modell.

Fredagsfika med stickning, en bra start på dagen!
Stickar i det ljusrosa Cascade 220-garnet jag fick i förra veckan. Jättemysigt garn, skönt att sticka med, mjukt och gott och inte stickigt. Köpt hos Garnkorgen. Enda nackdelen jag kan komma på är nog att det inte är ett "förlåtande" garn - det syns att jag stickar räta och aviga varv ojämnt emellanåt.

Maken kom hem till lunch på fredagen och sen gick turen till Mollösund, igen! Den här gången var kameran med men jag skall inte plåga er med för mycket båtkort. Vi har återigen njutit av vackra solnedgångar, god mat, både på restaurang och grillad på bryggan, och härliga salta "tångiga" bad!

Mollösunds fyr i solnedgången

På lördagen lämnade vi Mollösund, åkte söderut till Dyrön där vi tillbringade fortsättningen på lördagen och halva denna dag, lapandes sol på klipporna vid havet!

Egengrillad middag på bryggan i Dyröns sydhamn
Nu är vi hemma och jag är redo för soffan och min mysiga stickning. Trött, solbränd och alldeles lugn i själen. Och förhoppningsvis fulladdad med energi för att klara kommande arbetsvecka - nu kommer alla tillbaka från semestern och det mesta drar igång för fullt så nu gäller det att behålla lugnet!!

11 kommentarer:

Gunilla sa...

Åh så söt kofta, underbart garn och underbara bilder!

Fijaffa sa...

Låter härligt! :-)
Och vilken fantastiskt snygg kofta du har hittat att sticka!!!

Rosenvante sa...

Precis vad man behöver efter en jobbvecka. Så härligt ni har det och ni är så duktiga på att ta tillvara på er ledighet.
Den koftan du gör är verkligen jättesnygg och de där ojämnheterna ger sig med tiden ska du se.

Tina sa...

Härlig helg ni haft! Vilken fin kofta det ska bli och färgern är underbar!

Linda sa...

Ser fantastiskt härligt ut!
Jag har också stickat i Cascade och gillar garnet!

teresa sa...

Åh, jag blir sjuk av de bilderna!!
I söndags kunde du ha vinkat lite med stickan lätt söderut - jag fanns rakt över fjorden...
Lycka till med lugnet!

teresa sa...

fast jag menade lördags..

Lisas garnkorg sa...

Ljuvlig rosa färg och modellen jättefin!

The Willow Fairy sa...

Kan man tröttna på västkusten? Inte ens om man bor där - eller kanske framför allt inte om man bor där. Det blir ett beroende...

Visst är det härligt att vi har en sådan varm sensommar också efter den underbara sommaren. Man får verkligen tillfälle att ladda batterierna för fullt i år.

Anelias hantverk sa...

Nej jag tröttnar inte på den härliga Västkusten! Jag är ofta där i den underbara skärgården med tillhörande båtliv. Vacker bild och en ursnygg färg på koftan du stickar!
Njut av sensommarn!

Sunna sa...

tittar avundssjukt på bilderna, ser underbart ut