måndag 14 juni 2010

Glada pärlor

Det här har varit en helg med flyt!! Ni vet vad jag menar?! När allt bara flyter på, man får massor med saker gjorda utan att stressa. Tiden verkar räcka till massor, ja det är nog helt enkelt så att klockan gått extra långsamt denna helg!

Jag skall inte rabbla allt jag/vi gjort. Men jag skall visa lite bilder på armband jag gjorde i lördags. Hade varit på shoppingrunda och blivit inspirerad av alla "buntar" med armband som många affärer säljer. Såna där gäng med en massa armband i olika färgkombinationen kan väl jag också göra tänkte jag.
Så tänker jag ofta, men sen blir det inte så mycket mer än en tanke.

Men den här gången, sagt och gjort, en massa armband blev det. Kändes bra att göra slut på lite pärlor. Det blev några i orange-gult...
Och några i grönt... 
Armbandet med stora gröna pärlor passar kanske bättre som solitär än ihop med de andra, men vadå, ibland får man blanda lite vilt!
Så självklart kommer jag att använda allihop på en gång! Gjorde ett smalt armband med både oranga och gröna pärlor som en liten "förbindelselänk" mellan färgerna.
Försökte ta ett kort på min handled med armbanden på, kan väl inte va så svårt...men det var det, fick inte till nått bra kort. Det värsta av allt var nog att någon annan gammal tants handled verkade dyka upp på korten. För inte har väl jag så skrynkliga händer!!?!

Skulle nog bett maken fota - på långt håll!

12 kommentarer:

Rosenvante sa...

Precis så kände jag också i helgen, timmarna var fler.
Vilka härlig färger du använt. Båda passar ju till jeansjackan och det oranga jättefint till sjalen.
Vadå skrynkliga händer, det är erfarenhet som syns bara.

Anna sa...

hej känner igen mig ang tiden, sonens dagis hade studiedag igår = stängt och det blev som en förlängning av helgen. Vackra armband, är de gjorda med gummitråd?

Garntrollet sa...

Jättefina! Jag har också tänkt samma tanke som du, många gånger. Men så tänker jag: vad tråkigt att bara trä pärlor på tråd! :-) Vilket är ganska dum tanke, i alla fall då det blev så fina som dina armband.

Marie sa...

Å så fina och inspirerande! Jag borde också göra av med lite pärlor.

Eva i Halmstad sa...

Jättefina
Ha de gott
Eva.

Mia stickar sa...

Ser jättefina ut! Du kanske har samma fel på kameran som jag, händerna och armarna ser inte ut som mina!

Fijaffa sa...

Fint! :-)
Visst kan man göra mycket själv, minst lika bra som det som finns i affärerna. Samtidigt förstår jag precis vad Garntrollet menar... ibland känns det som att det är för enkelt, vilket ju bara är korkat egentligen :-)

teresa sa...

Härliga o läckra armband. Blir jättefina till solbränd hud!
(Precis samma sak har hänt mig när jag försökt fota; VEMS fruktansvärt rynkiga hud hittar jag i kameran - hjälp, så gammal man blivit. Kanske kan vi hjälpas åt att tycka att skrynklig hud är vacker??!)

Malin sa...

Vilka härliga färger du valt på dina armband!

miaring sa...

Vilka roliga "igelkottepärlor" du har på det gröna armbandet!

Sunna sa...

grymma, ursnyggt

Medea sa...

Läckra färger. Har nog samma tant på besök hos mig ibland också. Ser ut som min mormors händer. =)