torsdag 22 maj 2014

Sneak peak


Ni skall få en liten tjuvtitt på mitt restgarnsprojekt a la Astrid Knitting! 
Det går inte fort framåt här, men jag har nu "tillverkat" ett hål i bakstycket som skall fyllas med en virkad ruta.
Tyvärr tog garnet jag använder till bakstycket slut och det finns inte att köpa längre. Visserligen är det ett restgarnsprojekt, men det blir för plottrigt att blanda in ett annat garn på ryggen tycker jag. Men så tipsade någon (tack någon - kommer inte ihåg vem) om gruppen Garnlådan på Facebook. En köp- och säljgrupp för garn. Skrev en efterlysning på mitt garn imorse och nu är en härva snart på väg till min brevlåda! Suveränt, vilken respons! 


Nedräkning för mitt projekt på jobbet nu. Imorgon ska jag fira att jag på 4 dagar haft 7 utbildningar för totalt ca 175 kollegor, och det är så roligt!!
Har fått massor av positiv respons som jag seglar lite på nu :-)
Ni får ursäkta att jag tjatar om mitt jobb, men det har liksom upptagit den mesta tiden de senaste fem månaderna. Mycket vånda, mycket slit men alla pusselbitar har efter hand fallit på plats.
Kommer nog att kännas konstigt när detta projekt tar slut...
Men nu är sommaren här (känns det som i allafall) och vips så är det semester - längtar verkligen!!


Ha en underbar helg allihop!

4 kommentarer:

Rosenvante sa...

Vilken läcker idé och vilken tur du hade med garnet. Det finns en sida till på FB som heter en meter garn tror jag, den kan vara bra när man saknar en bit bara.
Låter både kul och jobbigt det du håller på med på jobbet. Det är ju en tillfredställelse när man lyckas ro iland nått sådant stort projekt. Hoppas du får en fin och lugn helg, låter som du kan behöva det nu faktiskt.

Hedvig sa...

Ser väldigt spännande ut! :)

Eva S sa...

Beundrar alla som komponerar på fri hand.

Pysselfarmor sa...

Det ska bli spännande att se - det kommer att bli så himla snyggt....somrigt.