söndag 11 november 2012

Blå-gult

Först vill jag TACKA för alla era kommentarer om mina mönsterstickade muddar! Jag blir rörd och glad över att ni också gillar dem!!

Igår kväll färdigställdes och överlämnades ett blå-gult skoj-projekt!
En virkad illblå mössa med gul tofs. Kommer kanske att var med på något slags event, kopplingen är tydligen South Park. Jag är inte så bevandrad varken i den tecknade serievärlden eller ungdomsevent av olika slag. Men mottagaren var nöjd. Och jag var nöjd att bli av med ett litet ufo, mössan påbörjades förra vintern. Tjockt acrylgarn från Järbo (Molly?) och virknål nr 7. Förstår egentligen inte varför den aldrig blev färdig förra vintern...? :-)Och slutligen - nu när jag snart lämnar det blågula landet för att åka till det stora röd-vit-blåa landet i väst, undrar jag om ett par Knitpro-stickor nr 7 går igenom den nitiska amerikanska säkerhetskontrollen?? Någon som vet? Jag har Denice-plaststickor som jag rest med förut, men jag gillar dem inte...

Det mesta är under kontroll, resväskorna står på golvet, gästsängen är full av klädhögar, matsalsbordet är full av andra högar med nödvändigheter, tvättmaskinen går, sängarna är renbäddade och dammsugaren har gjort sitt.  Jag har lite olika "måsten" jag gärna vill ha gjort innan jag reser. Vill inte lämna/komma hem till ett hem i oordning, sån är jag. Än har inte resfebern kommit, men jag bubblar av pirrig förväntan och längtar...! (Det kanske är resfeber det?) Två arbetsdagar kvar....

Ha en skön kväll!

6 kommentarer:

Tinas Garn sa...

Wow det stora landet i väst....Ha en underbar semester!

Renée sa...

Jag var i USA för 3 år sedan. Jag ringde till flygplatsen och frågade och då fick man INTE ha stickor med sig på planet. Ha de sämre stickorna på resan och de andra i resväskan. Att få kasta iväg en bra sticka kanske inte är så roligt när man precis ska gå på planet... Hoppas du får en superduperkul resa för det hade jag!!!

Mon jardin en ik sa...

FÖrstår precis hur du har det. Vil också alltid komma hem till ett städat hem, rena lakan i sången och en tom tvättkorg. Önskar dig en underbar resa.

Anje

Myggan sa...

Vad kul att kunna uppfylla nåns önskan. Modellen ser väldigt fin ut. Jag gissar att den är till någon ung människa. =)
Hoppas att du får en fin semester.
/Anna

Myggan sa...

Vad kul att kunna uppfylla nåns önskan. Modellen ser väldigt fin ut. Jag gissar att den är till någon ung människa. =)
Hoppas att du får en fin semester.
/Anna

Medea sa...

Hur gick det med stickorna på flyget?? Jag har aldrig haft något problem med mina knitpro på flyget.och jag har alltid hela uppsättning med mig inkl. 8mm. Jag tror inte att man ska ringa flygbolaget eftersom det är flygplatsens säkerhetskontroll som bestämmer.