söndag 15 juli 2012

Fotoutmaningen: Händer

Sista dagen och sista utmaningen: Händer

Tack Ulrika för ditt roliga initiativ! Har nog aldrig hänt förut att jag skrivit inlägg varje dag i en hel vecka! Men så var ju teman redan givna för varje dag :-)

Dagens tema kan ju också tolkas på två sätt, och i denna bild ryms båda tycker jag.

Pojkens händer petar nyfiket i vattnet och han kanske funderar på vad som händer där under ytan...?I övrigt har jag idag på Träbåtsfestivalen sett så mycket fint hantverk, gjort av flinka, duktiga händer!
(Men jag kom inte åt att ta några bra kort) Träsnideri, repslagning, knopar, keramik, vävt och stickat och en massa annat. 
En återkommande gäst på festivalen är trevliga Maria och hennes man från Hedängens garn. Blev såklart "tvungen" att titta in i hennes "tält" och köpa en mjuk gråmelerad handfärgad svensk ullhärva! Hon lovade komma nästa år också, hon tycker detta är en så trevligt evenemang.Kommande sysselsättning för mina händer! :-)

5 kommentarer:

K sa...

Hoppas det bara fanns "snälla" saker under ytan.

Har också tolkat temat "händer" http://picsbyk.blogspot.se/2012/07/fotoutmaning-hander.html

Susanne sa...

Du lyckades få med 2 tolkningar på en gång.

Pysselfarmor sa...

Gillar dina fina bilder för Sticka meras fotoutmaning. Kul att titta på andras tolkningar av teman.

Jag hade en speciell utmaning när jag började blogga - att publicera ett inlägg varje dag i 1 år. Det var så roligt och lätt att jag glömde bort att året gått när det gått 1 år och 4 månader ;-)

Det finns speciella fotoutmaningar nästa varje dag...kolla in min fotoblogg så får du tips. Man behöver inte vara med varje dag eller varje vecka utan precis som här när man har lust. Men det är vanligt bland fotobloggare att man verkligen kommenterar hos varandra och inte bara "lägger upp" bilden....

Mia stickar sa...

Fina bilder! Den där härvan tror jag går under temat "Vill ha"! Den såg så mysig ut!

heidi sa...

Vilka bra tolkningar du har gjort! fina bilder är det med:)