måndag 17 maj 2010

Hjärtesamling, änglaskara och kreativa böcker

Tänkte visa lite bilder på saker jag gjort och som jag gav bort i PIF-presenter. Man fick ju lite ångest när man skulle skicka handgjorda saker till såna proffs som Medea, Snitsatstickat och Assis Hantverk! Men, men alla gör så gott dom kan och så även jag. Blir man bara nöjd själv brukar det även glädje andra. Nu har även Medea landat i Sverige igen och öppnat sitt paket så nu kan jag skylta lite här på bloggen.

Jag försöker envist öva mig på att sy och att tycka det är roligt, det är lite si och så med det... Intalar mig varje gång jag försöker att det säkert skulle bli mycket roligare med en ny symaskin! Men någon ny har det ännu inte blivit så jag harvar på och svär när gamlingen gör ett skutt och hugger tag i tyget.

Dessa "kreativa bokfodral" blev jag faktiskt riktigt nöjd med. Blev så glad när jag sprang på rutiga anteckningsblock så jag köpte en hel drös. Rutiga sidor har jag letat efter, det är ju mycket bättre än randiga när det gäller att printa ner sina kreativa mönsteridéer och annat. Nu fick jag till fina kreativa antecknings-böcker tycker jag!


Jag har också haft lite virkmani på sistone och producerat hjärtan i mängd. Det finns ju så många man vill ge ett litet hjärta till. Maken har fått två, och jag har skickat till bästa kompisen (hon som älskar knöliga paket) och varje PIF-mottagare fick också två "bokmärkeshjärtan". Jag har modifierat ett mönster jag hittade på nätet, minns tyvärr inte var. Tyckte dock de blev lite för stora och stabbiga så jag gjorde om så jag fick lite mindre slankare hjärtan. Alla mina små hjärtan har inte fastnat på bild, men här är några.


En hel änglaskara blev det också när jag satte mej och "pärlade" efter dotterns 20-årsfirande. Det är ett väldigt bra sätt att varva ner, sitta där och pilla och kombinera och inte låta hjärnan tänka på annat än lite färg och form. Dessa söta stickmarkörer delade jag också med mej av till mina PIF-mottagare.
Tyvärr har jag inte själv fått något PIF-paket från den jag kommenterade hos. Vet att hon haft mycket runt sej på sistone. Är själv nöjd och glad att jag fick iväg mina paket till slut och att mina mottagare verkade bli glada.

10 kommentarer:

Rosenvante sa...

Så mycket fint du gjort och skickat iväg. Jag blir så avis när jag ser vad ni fixar o donar med symaskin och stickmakörer och hittar på. Tycker jag är totalt tom på idéer just nu, men jag vet, de brukar ploppa upp när man minst anar. Men det hade varit kul att kunna sy också. Kanske i sommar, men jag säger bara kanske, för man vet ju aldrig vad som händer.

Medea sa...

Tack än en gång för de fina sakerna!

Mia stickar sa...

Värstans vad du är kreativ! Helfina saker!

Sunna sa...

men så fint, vad duktig du är, underbara presenter

Tina sa...

Du är verkligen kreaktiv!
Så fina bokomslag och änglarna är så söta.

Malin sa...

Vilka helfräcka bokomslag du gjort. Verkligen jättesnygga! Bokhjärtana och änglamarkörerna är också jättefina. Jag har försökt mig på att sticka en liknande bubbelgumsjal som den du gjort. Tyckte att den var så fin. Hoppas att du inte tycker att jag härmar för mycket. Har länkat till din blogg.
/Malin

Fru P sa...

Så söta, så söta....alltihopa!! Stickmarkörerna är bara bäst.

Mari G sa...

Hejsan

De där små ängla markörerna är u bara för söta! Lagoma stora också. Önskar jag kunde göra såna :-(.

Ha det bra
Mari G

Anette sa...

Vilka söta stickmarkörer! Du skulle möjligen inte kunna tänka dej att sälja några till mej? Mina värkande fingrar och händer tillåter tyvärr inget sådant pill längre? Lämna gärna ett svar på min blogg.

teresa sa...

Vilka fina grejer du gjort!
Men vet du, att sy blir inte ett skvatt roligare för att man köper ny maskin, jag vet - köpte en fin ny Bernina men inte sjutton har jag ngt tålamod ändå. Det här bara stickning o virkning som mitt tålamod räcker till, visst är det märkligt?