söndag 17 januari 2010

Tulpaner och is

En rolig helg har det varit! Som inleddes med tulpanens dag tillika min födelsedag. Jämnt delbar men ojämn födelsedag, men alltid en anledning till att fira lite. Och firad blev jag i dagarna två av familj och vänner!


Självklart fick jag tulpaner som jag älskar, ett varmt gosigt täcke, ljuvliga vitfrostade Marrimekko-skålar, Leilas bakbok, en heldag på SPA med tjejkompisarna och lite annat smått o gott!

Efter allt kalasande och ätande var det härligt med en skön lugn söndag!
Vi var ute på en nära 2,5 timmes promenad över land och hav.
Vi (och halva samhället) var ute och åkte skridskor eller gick på isen mellan öarna här utanför. Att havet fryser till ordentligt här med alla med strömmar och vindar är väldigt ovanligt, senast det var "isvinter" härute var i mitten på 80-talet! En häftig men lite läskig känsla att promenera omkring ute bland sjömärken, kobbar och skär!!


Sen var det väldigt skönt att komma hem och krypa upp i soffan med en filt och en kopp kaffe kan jag säga, det var mycket kallare ute på havet än på land och jag var ganska kall och stel efter att ha halkat omkring på den hala havsisen.

11 kommentarer:

Call design sa...

Grattis kramar till dig!

Mia stickar sa...

Grattis!

Rosenvante sa...

Grattis

Marie sa...

Grattis, vilka härliga presenter! Jag blir alltid lite nervös när jag ser folk på isen, men den verkar hållbar och ser ju faktiskt riktigt inbjudande ut.

Blenda sa...

Grattis på födelsedagen i efterskott! :-)

Anonym sa...

GRATTIS! Ser härligt ut på isen! :)

Tina sa...

Grattis !!Vilken härlig bild på isen.

Sunna sa...

Vilka underbara paket och trevlig födelsedag

Marianne sa...

Grattis i efterskott, fina presenter du fått och viken härlig tulpanbukett.

Mia stickar sa...

Du har nåt att hämta på min blogg!

The Willow Fairy sa...

Grattis lite i efterskott. jag ligger som vanligt lite efter. Men visst är det förunderligt att man kan gå på havet. Med de extrem-milda vintrarna som varit de senaste åren trodde jag aldrig att detta skulle hända.